Οι Στόχοι μας

ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ

Οι στόχοι μας

Στόχοι

Οι Στόχοι της Βεγορίτις

Στόχος της ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ είναι να εδραιωθεί στην συνείδηση των καταναλωτών σαν ένα πολύ καλό καθημερινό κρασί που θα έχει κάθε χρόνο και καλύτερη σχέση τιμής ποιότητας, έτσι ώστε να κατακτήσει την αγορά της Δυτικής Μακεδονίας και της υπόλοιπης Ελλάδος σε συνεργασία με ανθρώπους που αγαπούν το κρασί. Τα τελευταία 10 χρόνια η Γερμανία είναι ο κύριος στόχος στις εξαγωγές μας με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα φτάνοντας το 30% του παραγόμενου όγκου μας. Η επιμονή μας και η εξειδίκευση μας στην ποικιλία του Ξινόμαυρου θεωρούμε ότι θα φέρει πολύ μεγάλα κρασιά από το Αμύνταιο και ιδιαίτερα από τις υποζώνες που έχει ο αμπελώνας της Ζώνης ΠΟΠ του Αμυνταίου.

DSC_1548
_MG_4661

οινοτουρισμός

Η Μαγεία του Κρασιού

Άλλος ένας στόχος της εταιρείας είναι η στήριξη της τάσης ανάπτυξης του οινοτουρισμού και γαστρονομίας  που διαφαίνεται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας, με την δημιουργία και ανάπτυξη τον επισκέψιμου οινοποιείου στα πλαίσια των προγραμμάτων των Δρόμων του Κρασιού. Για τους επισκέπτες υπάρχει δυνατότητα ξενάγησης μέσα στους χώρους παραγωγής και παράλληλη παρουσίαση των κρασιών της εταιρίας μας και εάν το επιτρέπει ο καιρός ξενάγηση στους αμπελώνες γύρω από το οινοποιείο.

Αναπτυξη

Στοχεύουμε στην εξέλιξη

Ένας ακόμα στόχος της εταιρείας μας είναι η επιμόρφωση του προσωπικού μας και των αμπελουργών στις νέες τάσεις της αγοράς, στις νέες μεθόδους αμπελοκαλλιέργειας και η προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις των κλιματολογικών συνθηκών, για να είναι δυνατή η απορρόφηση σε καλή τιμή όλων των παραγόμενων ποσοτήτων σταφυλιών από την Ζώνη Π.Ο.Π ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.

_MG_4688