Το κρασί μας

Ημίγλυκα

Ημίγλυκα

Σταθμός Λευκός οίνος

Το Ξινομαυρο λευκο συναντά τις κοσμοπολίτικες ποικιλίες Riesling και Gewurztraminer. Η μύτη του πολύπλοκη με επικράτηση του Gewurztraminer ενώ το Ξινομαυρο δίνει πινελιές λευκόσαρκου ροδάκινου και μήλου συνθέτουν μια εκρηκτική μύτη. Το χρώμα του χρυσοκίτρινο με πρασινωπές ανταύγειες. Το στόμα του με τα υπολειμματικά ζάχαρα και την ισορροπημένη οξύτητα συνθέτουν μια γλυκιά επίγευση. Πίνεται δροσερό στους 8-10 C.

Ημίγλυκα

Σταθμός Ερυθρός οίνος

Το Ξινόμαυρο συναντά τις κοσμοπολίτικες ποικιλίες Merlot και Syrah. Η μύτη του σε προδιαθέτει για ένα έντονο ερυθρό μπρούσκο κρασί αλλά τα υπολειμματικά ζάχαρα σου γεμίζουν το στόμα και δίνουν ένα τελείωμα ευχάριστο και γευστικότατο, το χρώμα βαθυκόκκινο με μωβίζουσες ανταύγειες από την παρεμβολή του Merlot. Πίνεται στους 18ο C.

Ημίγλυκα

Σταθμός Ροζέ οίνος

Το Ξινόμαυρο συναντά τις κοσμοπολίτικες ποικιλίες Merlot και Syrah. Η μύτη του πολύπλοκη από την επικράτηση του Ξινόμαυρου που δίνει έντονα αρώματα αγριοφράουλας και κόκκινα φρούτα του δάσους, το χρώμα ανοιχτόχρωμο με αρκετά ρουμπινί ανταύγειες. Στο στόμα μια μοναδική γλυκιά γεύση φράουλα μαρμελάδα με ίσοροποιμενο τελείωμα. Πίνεται στους 14ο C.