Εξερευνώντας την Τέχνη του Οίνου: Η Vegoritis Winery στο Thessaloniki Wine Show 2024

Στο επίκεντρο της κάθε φιάλης κρασιού κρύβεται μια ιστορία, ένας κόσμος γεύσεων και αρωμάτων που περιμένει να αποκαλυφθεί. Και αυτό το έτος, η Vegoritis Winery θα μοιραστεί αυτές τις μοναδικές εμπειρίες με τους επισκέπτες του Thessaloniki Wine Show 2024.

Στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου, στο περίπτερο των Εθνών ΔΕΘ, οι λάτρεις του κρασιού θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο μας στο Stand 53 του Right Wing “Boutique Wineries” και να ανακαλύψουν την εκλεκτή συλλογή κρασιών μας.

Μια παράδοση με βαθιές ρίζες στο χρόνο και μια προσήλωση στην ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, η Vegoritis Winery φέρνει στο φως μοναδικά κρασιά που απευθύνονται σε κάθε γευστική προτίμηση και αισθητική.

Ανακαλύψτε μαζί μας την τέχνη του οίνου, την απόλαυση της κάθε γουλιάς, τη γεύση του τόπου και της παράδοσης. Είτε είστε νέοι στον κόσμο του κρασιού είτε έμπειροι γευσιγνώστες, θα βρείτε στη συλλογή μας κάτι που θα σας συναρπάσει. Περάστε μια αξέχαστη εμπειρία γευσιγνωσίας με τη Vegoritis στο Thessaloniki Wine Show 2024. 

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη μας για το κρασί και την τέχνη της οινοποιίας.