Το Ιστορικό της Εταιρίας…

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2005 μετά από παρατεταμένη έρευνα αγοράς που έγινε από τον Μπόσκο Χρήστο και με την αμέριστη συμπαράσταση του Γιάννη Μπουτάρη, προέκυψε η ανάγκη δημιουργίας μιας νέας εταιρείας η οποία θα συνδύαζε την νεανικότητα και εργατικότητα του πρώτου με την εμπειρία και την αγάπη του δεύτερου για τον αμπελώνα του Αμυνταίου.

Έτσι κρατώντας και το όνομα της παλιάς εταιρείας του Γιάννη Μπουτάρη και φιλοξενούμενη στις εγκαταστάσεις της Κυρ-Γιάννη Α.Ε. στον Άγιο Παντελεήμονα, ξεκίνησε την πορεία της μέσα στο χρόνο. Το 2011 λόγω του αυξημένου όγκου παραγωγής μεταφερθήκαμε στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου “ΠΑΥΛΟΥ-ΚΑΓΚΑ” όπου συστεγαζόμαστε μέχρι και σήμερα.

Οι εγκαταστάσεις όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι από πλευράς μηχανολογικού εξοπλισμού σύγχρονες, με ανάγκες εκσυγχρονισμού των κτιριακών υποδομών για την παράλληλη ανάπτυξη και του οινοτουρισμού στις εγκαταστάσεις μας.

Η εταιρεία επίσης είναι ενεργό μέλος της εταιρείας «ΑΜΥΝΤΑΙΟΝ ΟΙΝΟΣ», η οποία συστάθηκε από τα οινοποιεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Αμυνταίου

Font Resize