Δύο Ακόμα Μετάλλια Για Την Οινοποιία Βεγορίτις.

Ανάμεσα σε 840 περίπου Οίνους από όλο τον κόσμο, που συμμετείχαν  στον 19ο Διεθνή Διαγωνισμό της Θεσσαλονίκης, η Οινοποιία Βεγορίτις Απέσπασε και Πρόσθεσε 2  επιπλέον Χάλκινα μετάλλια στη Συλλογή της. 

 Οι οίνοι που Ξεχώρισαν είναι το  Ντελικάτο Gewurztraminer 2018 και το  πολυβραβευμένο  Ξινόμαυρο ΠΟΠ Αμυνταίου 2015. Δύο νέα Προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη  στην αγορά.

Ο Κύριος Μπόσκος Χρήστος, ιδιοκτήτης, ευχαρίστησε την Οινολόγο Άρτεμις Τουλάκη, για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, όλη την ομάδα Παραγωγής του οινοποιείου, καθώς και  τον αμπελουργό  Μπόσκο Χαράλαμπο και την ομάδα του και  δήλωσε:

 «Είναι  πάρα πολύ σπουδαίο να συμμετέχουν Δύο κρασιά μας στο Διαγωνισμό και να καταφέρνουν και τα δύο να αποσπούν από ένα μετάλλιο. Σπουδαιότερο βέβαια είναι πως καταφέραμε  να αναδείξουμε  μια ποικιλία όπως το Gewurztraminer, σε μια ξεχωριστή Οινοποίηση που γίνεται για Δεύτερη Χρονιά με τα ίδια χαρακτηριστικά , αποδεικνύοντας πως η περιοχή είναι ιδανικό αμπελοτόπι για πολλές ποικιλίες , με κυρίαρχη ποικιλία  το εξαιρετικό  Ξινόμαυρο Αμυνταίου. Και αυτό  το πιστοποιούν  τα βραβεία μας αλλά και τα βραβεία  των συναδέλφων της περιοχής».

Τέλος, υποσχέθηκε πως τον Μάρτιο, μήνας παρουσίασης των νέων κρασιών της Οινοποιίας Βεγορίτις , θα ξεχωρίσουν ακόμα περισσότερες ετικέτες και ποικιλίες .

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *